Cara Tempahan

TEMPAHAN

Sila lengkapkan Borang Tempahan (Order Form) bagi memudahkan pihak kami mengisi maklumat bagi proses penghantaran.

*PERHATIAN : Borang Tempahan yang tidak lengkap tidak akan dilayan!

Sila pastikan kod barangan tempahan adalah sama seperti kod yang tertera di blog kami. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya barangan yang diterima berlainan daripada tempahan anda.


PROSES PEMBAYARAN

Buat masa ini pihak kami hanya menerima bayaran melalui Maybank dan CIMB Bank sahaja. Maklumat akaun adalah seperti di bawah :Nama Penerima : Nurulmasetah bt Harun
No. Akaun : Nama Penerima : Nurulmasetah bt Harun
No Akaun :


Penghantaran hanya akan dibuat selepas pihak kami menerima bayaran. Oleh itu, bukti pembayaran hendaklah dihantar melalui emel yang sama diisi seperti di Borang Tempahan kepada nadiasyifa2u@yahoo.com

Barangan yang dijual adalah terhad (first come first serve). Bagi pembeli yang benar-benar berminat sila membuat bayaran dalam tempoh DUA(2) HARI selepas tempahan dibuat. Sekiranya pihak kami tidak menerima bayaran dalam tempoh tersebut, dengan sendirinya tempahan yang dibuat terbatal.

Tempahan yang berjaya (bayaran diterima) akan dimaklumkan kepada anda melalui emel dan SMS. Selain itu nama anda juga akan dikemaskini didalam blog kami.


PENGHANTARAN

Proses penghantaran akan mengambil masa selama dua(2) atau tiga(3) hari bekerja selepas pihak kami menerima bayaran. 

Penghantaran akan dibuat secara POS LAJU sahaja. Bagi yang ingin menggunakan penghantaran selain pos laju, sila nyatakan di ruangan Komen dan caj tambahan akan dikenakan.

Anda boleh menyemak perjalanan bungkusan penghantaran anda melalui tracking ID yang diberikan kepada anda di emel atau SMS yang diberikan oleh pihak kami.
Related Posts with Thumbnails
 

© since 02/2010NadiaSyifa Wardrobe | re-designed by Wan